Bredband via Telenor

2019-01-04

Brf Trumspelaren har internetavtal med Telenor.
Det är lätt att aktivera din internetaccess. Du behöver bara en dator en nätverkskabel och en telefon.

Registrera nytt abonnemang är lätt!
Du som ännu inte har bredband från Telenor kan enkelt få det. Det enda du behöver är en dator och en nätverkskabel och en fungerande telefon.

Du ansluter din dator till bredbandsuttaget som finns i din lägenhet och ringer Telenor Kundtjänst. De har öppet alla dagar 08-22, oftast med lite lägre samtalsvolymer efter klockan 20, vilket innebär kortare kötid. Du får då en tillfällig aktiveringskod så att du kan komma igång och surfa redan efter ca 30 minuter. Därefter får du ett bekräftelsebrev med posten som innehåller dina inloggningsuppgifter för permanent aktivering.

Har du ett fungerande internet och du inte har gjort registrering enligt ovan kan det bero på att den du köpte lägenheten av inte har avslutat sitt abonnemang på ett korrekt sätt. Det innebär att din anslutning kan sluta att fungera i princip när som helst. Se till att säljaren avslutar sitt abonnemang och registrera ett eget. Det ger dig många fördelar om du har behov av att kontakta kundtjänst och få deras hjälp.

I samband med att du registrerar ett abonnemang hos Bredbandsbolaget tillkommer en anslutningsavgift till Brf Trumspelaren om 500:- att tas ut via avin för medlemsavgiften. Det kan dröja 3-6 månader innan den avgiften syns på avin.